Hjulbenta klacktonåringar och träningsvärk utan dess like.

Nu har jag inte skrivit så mycket här på ett tag eftersom jag mest stressat runt som en förvirrad liten iller om dagarna. Morgonpromenader, jobbet, kampgrisen sen jobbet igen och sen gymmet som numera är mitt andra hem (det där  sista la jag till för att skryta om hur duktig jag är)

Har envist bytt till sommarjacka trots att jag får gå  i blåsten och pinas, det SKA vara varmt nu. Detta har resulterat i att jag ständigt får frysa, har lite krämp i handlederna samt snuvigheten som förmodligen är en kombination av just sommarjackan och pollenallergi. Kestine är min vän..

Idag bar det av till kulturhuset där jag även sitter nu, väntar på att fortsätta jobba med färganalyser av förvirrade små söta damer. Nyss stapplade ett gäng tonårstjejer förbi i kjolar och klänningar som inte täckte trosorna samt klackskor som skulle få glamourmodellernas att se låga ut. Stappla är precis rätt ord för hur det såg ut, de liksom haaaasar och snubblar fram. Knäskålarna petar åt olika håll och de blir lite hjulbenta i sina försök att hålla balansen. Det märks att de stod stilla framför spegeln då de kollade hur bra de där skorna såg ut.

Har ständigt träningsvärk och idag har turen kommit till axlarna. Detta innebär att jag idag kör min naturella stil.. Inte för att jag ville det utan för att jag helt enkelt inte orkar/klarar lyfta armarna till ansiktet. Då är de superkul att jobba med att just sminka andra. Ikväll blir det träning av rygg samt kostplanering. Jag lever verkligen ett spännande liv just nu...

RSS 2.0